NORSKER Fly Fishing

NORSKER Fly Fishing

NORSKER Fly Fishing


Peter Norsker har igennem mange år været forbundet med Karlstrup Kalkgrav. Han har selv været med lige siden opstarten af foreningen og har i mange år været aktiv medlem af bestyrelsen. Peter har bl.a. udsat øjen æg i bækken, så vi har vores “egne” bækørreder m.m.Sideløbende startede han firma med designede fluestænger, som alle er blevet testet i søen igennem 25 år. Første serie bygget på Hardy klinger hos Greys of Alnwick i England, det er måske navne der siger dig noget i dag. Herefter andre engelske og amerikanske klinger bygget i DK samt i USA til færdige stænger bl.a. Powell.

I dag er vores serier suppleret med produktion i Østen og aldrig før har vores sortiment været så stort som nu, vi har både fluehjul, liner, vadestave, Bokse m.m.


Som medlem af Regnbuen, for du altid 10% rabat på vores udstyr og du er velkommen til at kontakte os for at prøve vores stænger nede ved søen. 


Læs mere her:
Peter har i samme periode rejst, fisket og testet sit grej rundt omkring i verden.


Læs mere om NORSKER's spændende fiskerejser her:

Du kan også følge NORSKER på vores facebook - https://www.facebook.com/NorskerFlyFishing/


og instagram   -   https://www.instagram.com/norskerflyfishing/  med inspiration og fede billeder fra vore produkter og rejser.


Du er velkommen til at kontakte os på: http://www.norskerflyfishing.com/kontakt-os

Copyright © All Rights Reserved