NORSKER Fly Fishing

NORSKER Fly FishingPeter Norsker har igennem mange år været forbundet med Karlstrup Kalkgrav. Han har selv været med lige siden opstarten af foreningen og har i mange år været aktiv medlem af bestyrelsen. Peter har bl.a. udsat øjen æg i bækken, så vi har vores “egne” bækørreder m.m.Sideløbende startede han firma med designede fluestænger, som alle er blevet testet i søen igennem 25 år. Første serie bygget på Hardy klinger hos Greys of Alnwick i England, det er måske navne der siger dig noget i dag. Herefter andre engelske og amerikanske klinger bygget i DK samt i USA til færdige stænger bl.a. Powell.

I dag er vores serier suppleret med produktion i Østen og aldrig før har vores sortiment været så stort som nu, vi har både fluehjul, liner, vadestave, Bokse m.m.


Som medlem af Regnbuen, for du altid 10% rabat på vores udstyr og du er velkommen til at kontakte os for at prøve vores stænger nede ved søen. 


Læs mere her:
Peter har i samme periode rejst, fisket og testet sit grej rundt omkring i verden.


Læs mere om NORSKER's spændende fiskerejser her:

Du kan også følge NORSKER på vores facebook - https://www.facebook.com/NorskerFlyFishing/


og instagram   -   https://www.instagram.com/norskerflyfishing/  med inspiration og fede billeder fra vore produkter og rejser.


Du er velkommen til at kontakte os på: http://www.norskerflyfishing.com/kontakt-os