NORSKER Fly Fishing

NORSKER Fly Fishing

NORSKER Fly Fishing

 

Peter Norsker har igennem mange år været forbundet med Karlstrup Kalkgrav. Han har selv været med lige siden opstarten af foreningen og har i mange år været aktiv medlem af bestyrelsen. Peter har bl.a. udsat øjen æg i bækken, så vi har vores “egne” bækørreder m.m.

 

 

Sideløbende startede han firma med designede fluestænger, som alle er blevet testet i søen igennem 25 år. Første serie bygget på Hardy klinger hos Greys of Alnwick i England, det er måske navne der siger dig noget i dag. Herefter andre engelske og amerikanske klinger bygget i DK samt i USA til færdige stænger bl.a. Powell.

I dag er vores serier suppleret med produktion i Østen og aldrig før har vores sortiment været så stort som nu, vi har både fluehjul, liner, vadestave, Bokse m.m.

 

Som medlem af Regnbuen, for du altid 10% rabat på vores udstyr og du er velkommen til at kontakte os for at prøve vores stænger nede ved søen. 

 

Du kan se mere på http://norskerflyrod.com

 

 

Peter har i samme periode rejst, fisket og testet sit grej på følgende destinationer Canada - British Columbia, Vancouver Island, Newfoundland, Gaspé Halvøen,  Rusland hvor han er pioner på Umba, Varzuga på Kola Halvøen samt Kamchatka nord for de Japanske øer. Hertil kommer Lapland, Norge, Irland, Færøerne, Grønland, Sverige samt Cuba.

 

Du kan læse mere om NORSKER´s rejser på http://www.norskerflyfishing.com

 

 

Du kan også følge NORSKER på vores facebook - https://www.facebook.com/NorskerFlyFishing/

 

og instagram   -   https://www.instagram.com/norskerflyfishing/  med inspiration og fede billeder fra vore produkter og rejser.

 

Du er velkommen til at kontakte os på: http://www.norskerflyfishing.com/kontakt-os